Týden nošení dětí - ohlasy

20.10.2014 21:39

Na začátku října proběhl v Liberci poprvé Mezinárodní týden nošení dětí. Letošním mottem bylo "Poděl se o odbrodružství", a nutno říct, že toto heslo bylo naplněno vrchovatě. O dobrodružství jsme se podělili i s Libereckým deníkem, kde vyšel článek i video reportáž. V rámci Týdne nošení se konala řada akcí, mimo jiné procházka nosících rodičů a jejich dětí Libercem, pěší výlet na Českou chalupu, sraz v mateřském centru Krteček, přednáška o nošení a také výstava fotografií s názvem "Neseni láskou." Ta vzbudila velký ohlas, řada návštěvníků nechala krásné vzkazy, o které se s Vámi chci podělit (podpisy jsem bohužel většinou nepřečetla, tak je nezahrnuji):

"Velice pěkné! A je to praktická věc :))"

"Krásné fotografie, spokojené maminky i dětičky."

"Škoda, že mne máma nenosila v šátku. Taky bych si moc rád povídal o autech a eroplánech :) Naštěstí si to užívám obráceně!" (pozn. - u vnoučat:)

"Moc pěkné, tak opravdové :) Fotografie plné lásky...Jednou za 5, 6 let si jistě vzpomenu :) Více takových výstav! Mnoho štěstí a krásných chvil maminkám, tatínkům i jejich mimčám."

"Jak rozkošné! Nošení miminka je příjemné... Na fotkách jsou nejspíš skvělé maminky :)"

"Je to krásné také nosíme brášku v nosítku moje kamarádka ho nosí v šátku."

"Krásné, už se těším, až si mého malého Tobiáška také navážu :)"

"Tak to je úplná krása! Takhle by ten svět už mohl být v pořádku :)"

"Už se na to nošení taky moc těšíme."

"Nádhera!"

"Super nápad."

Ještě je tam několik nápisů v azbuce, k jejichž přeluštění budu potřebovat pomoc. Děkuji všem, kdo se na realizaci výstavy i dalších akcí k Týdnu nošení podíleli, a moc se těším na další ročník!

Kontakt

Ergonomické nošení dětí a laktační poradenství www.nosimte.cz
www.kristynacharvatova.cz
777 476 062 Denisa - denisa@nosimte.cz (nošení)
737 636 490 Kristýna - poradenstvi@kristynacharvatova .cz (kojení)
info@nosimte.cz