Šátkománie - Monika Smětalová

21.09.2015 23:04

Jsem maminkou dvou šátkovaných dětí a majitelkou e-shopu ŠátkoMánie, který je zaměřen na prodej zboží a služeb výhradně souvisejících s nošením dětí v šátku. Již přes rok se aktivně věnuji podpoře nošení dětí a vzdělávání se v tomto směru. Mým cílem je pomáhat rozvoji šátkování a tím rodičům posilovat důvěru ve své rodičovské schopnosti a podporovat kontaktní rodičovství, jako nejpřirozenější formu péče o dítě.

Než jsme objevili šátkování, naše Natálka byla velmi uplakané miminko, které navíc špatně spalo. Šátek z ní ze dne na den udělal usměvavé a spokojené dítě. Od té doby je šátek naším velkým pomocníkem při spánku, špatné náladě i nemocích a mojí velikou inspirací pro váš e-shop www.satkomanie.cz

Na festival jsem si pro vás připravila workshop o materiálech, z jakých jsou nosící šátky vyrobeny, jejich přednostech a vlastnostech. Na ukázku přivezeme nosící šátky různých druhů, ring slingy, nosítka, nosící oblečení a zároveň se s vámi ráda podělím o své zkušenosti a zodpovím jakékoliv otázky v oblasti nošení dětí.

Kontakt

Ergonomické nošení dětí a laktační poradenství www.nosimte.cz
www.kristynacharvatova.cz
777 476 062 Denisa - denisa@nosimte.cz (nošení)
737 636 490 Kristýna - poradenstvi@kristynacharvatova .cz (kojení)
info@nosimte.cz