Julie Dominika Zemanová

02.09.2015 22:25

Podporuji mámy a jejich děti s rodinami v rané vazbě skrze nošení a kojení na Liberecku a Českolipsku. Svoji práci zakládám na důvěře a podpoře kompetencí rodičů se o své děti starat. Vycházím ze zkušeností a myšlenek z oblasti poradenství a psychoterapie, které jsou inspirované tzv. kolaborativní praxí a dialogickým přístupem, kdy je mojí snahou spíše doprovázet, hledat porozumění a vytvářet prostředí, ve kterém ženy s dětmi samy nacházejí řešení své situace. Zkoumám, jak se v praxi osvědčuje teorie vazby a kde jsou její limity. Mám téměř dvouletého syna a manžela, se kterými žijeme na venkově kousek za Libercem. Oslovuje mně environmentálně příznivý způsob žití.  

Na festivalu se s vámi podělím o své zkušenosti s bezplenkovou komunikační metodou a o to, že i když se "nedaří", vztah s dítětem to může obohacovat a nastavovat zrcadlo (obzvlášť nám matkám, které se v mateřství snažíme o dokonalost). 

V trojici spolu s Ivčou Klímovou a Aničkou Kšírovou se s vámi podělím zas o zkušenosti z podpory mam a dětí v kojení a propojím to právě s teorií vazby, s tím, jak funguje "oxytocinový" koktejl a jaký vliv má na kojení (větší, než jste si možná mysleli). 

 

Kontakt

Ergonomické nošení dětí a laktační poradenství www.nosimte.cz
www.kristynacharvatova.cz
777 476 062 Denisa - denisa@nosimte.cz (nošení)
737 636 490 Kristýna - poradenstvi@kristynacharvatova .cz (kojení)
info@nosimte.cz